Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patriotes FC Sénégal FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Koné geeft een hoge lob. Diene bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pene krijgt een gele kaart.

16e minuut.
N`Diour raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goudiaby Atepa komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Ehemba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sylla komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Pene is nu in balbezit. Diene onderschept slim de pass. Sylla verovert de bal door een tackle van achteren. Sylla draait met de bal, schiet en ... Pene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Daar is Pene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiam verovert de bal door een tackle van achteren. Thiam speelt de bal door. Diatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Diatta geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Goudiaby Atepa de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kande speelt de bal door. Klungelig pakt Sylla de bal. Sylla passt de bal met de wreef. Goudiaby Atepa is nu in balbezit. Goudiaby Atepa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotes FC 41%, Sénégal FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patriotes FC - Sénégal FC 0:0

56e minuut.
Thiam is nu in balbezit. Thiam passt de bal zonder na te denken. Ndiaga Guèye speelt de bal door. Daar is Pene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pene schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sylla rent richting de bal. Sylla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotes FC - Sénégal FC 0:1

69e minuut.
Fary is nu in balbezit. Fary draait met de bal, schiet en ... Goudiaby Atepa rent richting de bal. Goudiaby Atepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patriotes FC - Sénégal FC 1:1

83e minuut.
Gadiaga probeert naar een medespeler te passen. Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylla rent richting de bal. Sylla schiet op doel. Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotes FC - Sénégal FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotes FC 46%, Sénégal FC 54%.
Patriotes FC - Sénégal FC 1:2