Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OM 18 fc juv-samba
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
N`Diour speelt de bal door. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Amdy Faye zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Amdy Faye moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Amdy Faye schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Yiane geeft een lange en hoge pass. Marone heeft problemen om de bal te vangen. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange haalt uit met een fantastische trap. Dione probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OM 18 - fc juv-samba 0:1

19e minuut.
Soumaré is nu in balbezit. N`Diour bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diour passt de bal met de wreef. Collange rent richting de bal. Collange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OM 18 - fc juv-samba 0:2

21e minuut.
Man passt de bal zonder na te denken. Leye bereikt de bal nog maar net als eerste. Leye geeft een hoge lob. Collange is nu in balbezit. Collange schiet op doel. Dione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Man geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khadam met een snelle inworp. N`Diour heeft problemen om de bal te vangen. N`Diour geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OM 18 - fc juv-samba 0:3

29e minuut.
Soumaré kopt de bal weg. Kanout rent richting de bal. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanout rent richting de bal. Kanout haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
N`Diour bereikt de bal nog maar net als eerste. Soumaré verovert de bal door een tackle van achteren. Soumaré met een sublieme pass. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Fary onderschept slim de pass. Fary speelt de bal door. Kanout heeft problemen om de bal te vangen. Kanout draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Man heeft problemen om de bal te vangen. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary met een sublieme pass. Kanout rent richting de bal. Kanout schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
N`Diour rent richting de bal. N`Diour speelt de bal door. Collange rent richting de bal. Collange draait met de bal, schiet en ... Dione probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OM 18 - fc juv-samba 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OM 18 52%, fc juv-samba 48%.
OM 18 - fc juv-samba 0:4

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dione trapt de bal weg. Guiro kopt de bal weg. N`Diour bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diour haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Soumaré kopt de bal weg. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fary. Fary krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Fary rent richting de bal. Kanout is nu in balbezit. Fary rent richting de bal. Fary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OM 18 - fc juv-samba 1:4

73e minuut.
Mbaye onderschept slim de pass. N`Diour verovert de bal door een tackle van achteren. Soumaré is nu in balbezit. N`Diour rent richting de bal. N`Diour schiet op doel. Dione bokst de bal weg.

77e minuut.
Fary probeert naar een medespeler te passen. Kanout rent richting de bal. Kanout draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Johnson de bal onder controle te krijgen. Cheikh Niang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OM 18 - fc juv-samba 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OM 18 58%, fc juv-samba 42%.
OM 18 - fc juv-samba 2:4