Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patriotes FC FC Kaani Gui
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khadim met een snelle inworp. Baudin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Diene de bal onder controle te krijgen. Mangane is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotes FC - FC Kaani Gui 0:1

10e minuut.
Bendian geeft een hoge lob. Inworp. Diatta met een snelle inworp. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bendian geeft een lange en hoge pass. Thiam rent richting de bal. Thiam passt de bal met de wreef. N`Diour is nu in balbezit. N`Diour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patriotes FC - FC Kaani Gui 1:1

18e minuut.
Falla met een sublieme pass. Mangane bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thiam krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sarni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fary is nu in balbezit. Fary passt de bal met de wreef. Thiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mangane draait met de bal, schiet en ... Pene speelt de bal door. Klungelig pakt Diene de bal. Mangane is nu in balbezit. Mangane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotes FC - FC Kaani Gui 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotes FC 45%, FC Kaani Gui 55%.
Patriotes FC - FC Kaani Gui 1:2

46e minuut.
N`Diour raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goudiaby Atepa komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Falla bereikt de bal nog maar net als eerste. Falla passt de bal met de wreef. Fary probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goudiaby Atepa rent richting de bal. Goudiaby Atepa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
N`Doye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiam rent richting de bal. Baudin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baudin krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Baudin passt de bal in één keer door. Thiam met een sublieme pass. Goudiaby Atepa rent richting de bal. Goudiaby Atepa schiet op doel. Camara probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sarni is nu in balbezit. Dialiba onderschept slim de pass. Veau rent richting de bal. Fary is nu in balbezit. Fary geeft de bal voor. Camara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Baudin passt de bal zonder na te denken. Kande bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khadim. Kande raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Goudiaby Atepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Veau is nu in balbezit. Goudiaby Atepa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veau moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Veau kan niet meer verder spelen. Ndondé komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotes FC 39%, FC Kaani Gui 61%.
Patriotes FC - FC Kaani Gui 1:2