Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OM 18 hfudddddddddddddd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Amdy Faye heeft problemen om de bal te vangen. Mbaye is nu in balbezit. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre haalt uit met een fantastische trap. Dione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Johnson trapt de bal weg van het doel. Soumaré kopt de bal weg. Khalifa Sankharé bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary verovert de bal door een tackle van achteren. Fary geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Soumaré onderschept slim de pass. Gadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadio passt de bal met de wreef. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mamadou Samb verovert de bal door een tackle van achteren. Mamadou Samb passt de bal met de wreef. Kanout bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanout haalt uit met een fantastische trap. Samba Ba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Diaw is nu in balbezit. Diarra onderschept slim de pass. Diarra probeert naar een medespeler te passen. Gadio rent richting de bal. Gadio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Niasse rent richting de bal. Fary onderschept slim de pass. Fary speelt de bal door. Kanout bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Samba Ba is nu in balbezit. Kanout verovert de bal door een tackle van achteren. Niasse onderschept slim de pass. Fary is nu in balbezit. Fary draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Soumaré speelt de bal door. Mbaye is nu in balbezit. Latorre verovert de bal door een tackle van achteren. Latorre draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Johnson de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OM 18 43%, hfudddddddddddddd 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OM 18 - hfudddddddddddddd 0:0

52e minuut.
Dione trapt de bal weg. Daf bereikt de bal nog maar net als eerste. Daf passt de bal in één keer door. Gadio rent richting de bal. Gadio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OM 18 - hfudddddddddddddd 0:1

83e minuut.
Ibrahima Sedu rent richting de bal. Ibrahima Sedu passt de bal zonder na te denken. Daar is Marone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latorre is nu in balbezit. Latorre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OM 18 - hfudddddddddddddd 0:2

88e minuut.
d’Erneville met de inworp. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary probeert naar een medespeler te passen. Kanout is nu in balbezit. Kanout schiet op doel. Lacadé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OM 18 69%, hfudddddddddddddd 31%.
OM 18 - hfudddddddddddddd 0:2