Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astadp Diambar Fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Fouque geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badiat is nu in balbezit. Badiat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mouhamadou Diaw geeft de bal voor. Klungelig pakt Latorre de bal. Fouque bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre verovert de bal door een tackle van achteren. Latorre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astadp - Diambar Fc 0:1

19e minuut.
Gning is nu in balbezit. Gning speelt de bal door. Ousmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehoumé bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehoumé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
N`Dione verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dione passt de bal zonder na te denken. Yaré Fall is nu in balbezit. Yehoumé is nu in balbezit. Yehoumé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mevel met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Boy Ge de bal. Boy Ge probeert naar een medespeler te passen. Yehoumé bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehoumé schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
astadp - Diambar Fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astadp 51%, Diambar Fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
astadp - Diambar Fc 1:1

47e minuut.
Doumbiya onderschept slim de pass. Doumbiya probeert naar een medespeler te passen. Latorre is nu in balbezit. Badiat rent richting de bal. Badiat haalt uit met een fantastische trap. Koné probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Daar is Dia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dia geeft een lange en hoge pass. Ousmane rent richting de bal. N`Dione verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astadp - Diambar Fc 2:1

53e minuut.
Fouque geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badiat rent richting de bal. Badiat haalt uit met een fantastische trap. Koné kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kebe rent richting de bal. Séne onderschept slim de pass. Kebe begaat een overtreding. Kebe krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Dia kopt de bal weg. Ousmane rent richting de bal. Boy Ge begaat een overtreding. Ousmane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ousmane komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Doumbiya rent richting de bal. N`Dione onderschept slim de pass. N`Dione met een sublieme pass. Yehoumé rent richting de bal. Yehoumé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astadp 55%, Diambar Fc 45%.
astadp - Diambar Fc 2:1