Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seven Family Team sacca
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Mandiouban onderschept slim de pass. Mandiouban passt de bal in één keer door. Daar is Ndiongue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndiongue schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Koné geeft de bal voor. Inworp. Ka met de inworp. Daar is Mandiouban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandiouban geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
André Senghor rent richting de bal. André Senghor passt de bal met de wreef. Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiatte onderschept slim de pass. Badiatte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kitane met een harde bal richting middenveld. Mandiouban kopt de bal weg. Daar is N`Dour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndiongue rent richting de bal. Ndiongue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pene kopt de bal weg. Tavarez is nu in balbezit. Yiane rent richting de bal. Tavarez is nu in balbezit. Tavarez draait met de bal, schiet en ... Badiatte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kitane kopt de bal weg. Pene rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diack. Diack krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seven Family Team 51%, sacca 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seven Family Team - sacca 0:0

72e minuut.
Yiane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mbengue komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ka passt de bal met de wreef. Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbengue passt de bal zonder na te denken. Daar is Ndiongue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndiongue haalt uit met een fantastische trap. Thioune probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Family Team - sacca 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seven Family Team 54%, sacca 46%.
Seven Family Team - sacca 0:1