Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sacca Diambar Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Doumbiya geeft de bal voor. Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiouban bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiouban haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Delville de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mouhamadou Diaw kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Digo zal de hoekschop nemen. Dumur is nu in balbezit. Dumur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Yaré Fall met de inworp. Kebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebe draait met de bal, schiet en ... Kitane heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
sacca - Diambar Fc 0:1

31e minuut.
Dumur is nu in balbezit. Badiat onderschept slim de pass. Badiat passt de bal in één keer door. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sacca - Diambar Fc 0:2

31e minuut.
Ndiongue is nu in balbezit. Badiat is nu in balbezit. Ndiongue begaat een overtreding. Ndiongue krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sacca 60%, Diambar Fc 40%.
sacca - Diambar Fc 0:2

63e minuut.
Klungelig pakt Kitane de bal. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelage rent richting de bal. Latorre onderschept slim de pass. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sacca - Diambar Fc 0:3

72e minuut.
Klungelig pakt Ousmane de bal. Mandiouban rent richting de bal. Mandiouban passt de bal met de wreef. Ndiongue is nu in balbezit. Ndiongue draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kebe met een snelle inworp. Dumur is nu in balbezit. Badiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat passt de bal met de wreef. Latorre is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kebe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doumbiya kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sacca 58%, Diambar Fc 42%.
sacca - Diambar Fc 0:3