Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seven Family Team astadp
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
N`Dour kopt de bal weg. Yehoumé heeft problemen om de bal te vangen. Thiam rent richting de bal. Yehoumé onderschept slim de pass. Yehoumé haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
André Senghor onderschept slim de pass. Boy Ge verovert de bal door een tackle van achteren. Tavarez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tavarez krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Diouf met een sublieme pass. Yehoumé bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehoumé schiet op doel. N`Diatt probeert de bal aan de voet te houden. Thioune werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Family Team - astadp 0:1

30e minuut.
De Carhalho verovert de bal door een tackle van achteren. De Carhalho probeert naar een medespeler te passen. Badiatte is nu in balbezit. Tavarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavarez draait met de bal, schiet en ... Koné kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seven Family Team 48%, astadp 52%.
Seven Family Team - astadp 0:1

54e minuut.
Dia onderschept slim de pass. Dia met een sublieme pass. André Senghor bereikt de bal nog maar net als eerste. Diouf rent richting de bal. Diouf haalt uit met een fantastische trap. Thioune bokst de bal weg.

56e minuut.
Fouque is nu in balbezit. Fouque geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tavarez de bal onder controle te krijgen. Badiatte is nu in balbezit. Badiatte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De Carhalho kopt de bal weg. Boy Ge rent richting de bal. Badiatte begaat een overtreding. Badiatte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seven Family Team 43%, astadp 57%.
Seven Family Team - astadp 0:1