Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astadp Seven Family Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Boy Ge rent richting de bal. Badaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehoumé onderschept slim de pass. N`Dione is nu in balbezit. N`Dione haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tavarez is nu in balbezit. Boy Ge onderschept slim de pass. Boy Ge passt de bal zonder na te denken. De Carhalho bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carhalho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Tavarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavarez draait met de bal, schiet en ... Daar is Diack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diack geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koné probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Boy Ge geeft een hoge lob. Thiam is nu in balbezit. Yehoumé verovert de bal door een tackle van achteren. Yehoumé schiet op doel. Thioune maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bourdillat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Carhalho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balde. Balde krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De Carhalho rent richting de bal. N`Dione verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dione passt de bal zonder na te denken. Boy Ge bereikt de bal nog maar net als eerste. Boy Ge schiet op doel. Thioune verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astadp 56%, Seven Family Team 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
astadp - Seven Family Team 0:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Tavarez de bal onder controle te krijgen. Badiatte bereikt de bal nog maar net als eerste. Boy Ge rent richting de bal. Badiatte verovert de bal door een tackle van achteren. Badiatte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bourdillat is nu in balbezit. Bourdillat speelt de bal door. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavarez verovert de bal door een tackle van achteren. Tavarez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
De Carhalho met een sublieme pass. Badaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaine probeert naar een medespeler te passen. Daar is Badiatte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badiatte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astadp - Seven Family Team 0:1

75e minuut.
Diack bereikt de bal nog maar net als eerste. Diack speelt de bal door. De Carhalho rent richting de bal. Tavarez rent richting de bal. Tavarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astadp 65%, Seven Family Team 35%.
astadp - Seven Family Team 0:1