Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diambars senegale
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Daffé is nu in balbezit. Assane Guèye is nu in balbezit. Daffé onderschept slim de pass. Daffé draait met de bal, schiet en ... Ferre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
diambars - senegale 0:1

41e minuut.
Tjan verovert de bal door een tackle van achteren. Tjan geeft de bal voor. Klungelig pakt Gregoire Diop de bal. Cissé rent richting de bal. Cissé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferre met een harde bal richting middenveld. Daar is Daffé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daffé draait met de bal, schiet en ... Ferre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambars 75%, senegale 25%.
diambars - senegale 0:1

47e minuut.
Gaye geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandiacky met een snelle inworp. Daffé rent richting de bal. Daffé geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
diambars - senegale 0:2

50e minuut.
Camara is nu in balbezit. Camara geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bandiacky de bal onder controle te krijgen. Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Assane Guèye geeft de bal voor. Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal zonder na te denken. Chalumeau rent richting de bal. Chalumeau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambars 57%, senegale 43%.
diambars - senegale 0:2