Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niaxen THE CHAMPIOND MKF
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Acogny speelt de bal door. Bouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouli passt de bal zonder na te denken. Gomig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig draait met de bal, schiet en ... Digo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Diagne Latyr rent richting de bal. Fodé rent richting de bal. Diagne Latyr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diagne Latyr krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niaxen 56%, THE CHAMPIOND MKF 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niaxen - THE CHAMPIOND MKF 0:0

56e minuut.
Diba rent richting de bal. Kane Sy rent richting de bal. Diagne Latyr begaat een overtreding. Diagne Latyr krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kane Sy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kane Sy kan niet meer verder spelen. Doumbiya komt het veld opgelopen. Diagne Diop met een snel genomen vrije trap. Virassamy rent richting de bal. Virassamy haalt uit met een fantastische trap. Sakho bokst de bal weg.

59e minuut.
Bouli speelt de bal door. Ndao is nu in balbezit. Diagne Diop verovert de bal door een tackle van achteren. Gomig onderschept slim de pass. Gomig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Diagne Diop met een sublieme pass. Daar is Diallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diba. Diba krijgt een gele kaart. Diallo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Diallo kan niet meer verder spelen. Virassamy komt het veld opgelopen. Diagne Diop komt bij de bal en schiet. Virassamy krijgt zijn hoofd ertegen. Sakho bokst de bal weg.

63e minuut.
Diba verovert de bal door een tackle van achteren. Diba passt de bal met de wreef. Ndao probeert naar een medespeler te passen. Gomig is nu in balbezit. Gomig haalt uit met een fantastische trap. Digo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Diagne Diop verovert de bal door een tackle van achteren. Kasso rent richting de bal. Kasso speelt de bal door. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niaxen - THE CHAMPIOND MKF 1:0

88e minuut.
Acogny passt de bal met de wreef. Bouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouli passt de bal in één keer door. Gomig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niaxen 45%, THE CHAMPIOND MKF 55%.
Niaxen - THE CHAMPIOND MKF 1:0