Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE CHAMPIOND MKF Niaxen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ndao passt de bal met de wreef. Gomig bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagne rent richting de bal. Gomig verovert de bal door een tackle van achteren. Gomig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bouli passt de bal met de wreef. Gomig rent richting de bal. Ndiaye schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gomig wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Diagne Diop onderschept slim de pass. Diagne Diop passt de bal zonder na te denken. Virassamy is nu in balbezit. Virassamy haalt uit met een fantastische trap. Sakho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Diagne Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Latyr onderschept slim de pass. Diagne Latyr speelt de bal door. Virassamy is nu in balbezit. Virassamy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kane Sy passt de bal met de wreef. Virassamy rent richting de bal. Kane Sy rent richting de bal. Kane Sy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bendian de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE CHAMPIOND MKF - Niaxen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE CHAMPIOND MKF 54%, Niaxen 46%.
THE CHAMPIOND MKF - Niaxen 0:1

47e minuut.
Ndao onderschept slim de pass. Ndao speelt de bal door. Ndiaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig verovert de bal door een tackle van achteren. Gomig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiandoum onderschept slim de pass. Diagne Diop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diagne Diop krijgt een gele kaart. Thiandoum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diagne Latyr zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gomig is nu in balbezit. Gomig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Diba passt de bal in één keer door. Diagne Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao begaat een overtreding. Ndao krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bendian geeft de bal voor. Virassamy is nu in balbezit. Ndao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Virassamy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Virassamy kan niet meer verder spelen. Doumbiya komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kouyate geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bouli met een snelle inworp. Ndao is nu in balbezit. Ndao geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE CHAMPIOND MKF 54%, Niaxen 46%.
THE CHAMPIOND MKF - Niaxen 0:1