Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seven Family Team Diambar Fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Diémé verovert de bal door een tackle van achteren. Diémé geeft de bal voor. Latorre rent richting de bal. Latorre draait met de bal, schiet en ... Thioune werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Family Team - Diambar Fc 0:1

11e minuut.
Latorre speelt de bal door. Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya passt de bal in één keer door. Latorre rent richting de bal. Latorre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De Carhalho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Badiatte de bal. Tavarez rent richting de bal. Tavarez draait met de bal, schiet en ... Mevel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seven Family Team - Diambar Fc 1:1

29e minuut.
Badiatte kopt de bal weg. Gadio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Dao. N`Dao krijgt een gele kaart.

42e minuut.
N`Dao geeft een lange en hoge pass. N`Diatt kan de bal niet met de borst controleren. Latorre is nu in balbezit. Latorre haalt uit met een fantastische trap. Thioune maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Family Team - Diambar Fc 1:2

44e minuut.
Diémé passt de bal in één keer door. Kebe rent richting de bal. Gadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebe onderschept slim de pass. Kebe geeft de bal voor. Thioune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seven Family Team 50%, Diambar Fc 50%.
Seven Family Team - Diambar Fc 1:2

51e minuut.
Kebe met de inworp. Diémé is nu in balbezit. Diémé passt de bal zonder na te denken. Latorre is nu in balbezit. Latorre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Badiatte probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gadio de bal. Ousmane met een sublieme pass. Badiatte is nu in balbezit. Badiatte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mevel trapt de bal weg van het doel. Ousmane kopt de bal weg. Latorre is nu in balbezit. Latorre haalt uit met een fantastische trap. Thioune bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kebe rent richting de bal. Kebe geeft de bal voor. Thiam heeft problemen om de bal te vangen. Latorre onderschept slim de pass. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Family Team - Diambar Fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seven Family Team 52%, Diambar Fc 48%.
Seven Family Team - Diambar Fc 1:3