Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diambars THE CHAMPIOND MKF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Daar is Sané, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndao is nu in balbezit. Sané tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sané krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Gallier heeft problemen om de bal te vangen. Gomig onderschept slim de pass. Gregoire Diop is nu in balbezit. Gomig onderschept slim de pass. Gomig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Diagne Latyr verovert de bal door een tackle van achteren. Ndao rent richting de bal. Acogny begaat een overtreding. Acogny krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Diba passt de bal met de wreef. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Diba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diba krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Leye onderschept slim de pass. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao passt de bal in één keer door. Bouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ferre niet meer kan verder spelen. Hydara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambars 60%, THE CHAMPIOND MKF 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
diambars - THE CHAMPIOND MKF 0:0

49e minuut.
Gallier is nu in balbezit. Gallier met een sublieme pass. Leye speelt de bal door. Sané bereikt de bal nog maar net als eerste. Sané draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bouli probeert naar een medespeler te passen. Ndao rent richting de bal. Ndao passt de bal in één keer door. Gomig rent richting de bal. Gomig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hydara met een harde bal richting middenveld. Diagne Latyr kopt de bal weg. Klungelig pakt Leye de bal. Ndao onderschept slim de pass. Ndao passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
diambars - THE CHAMPIOND MKF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambars 56%, THE CHAMPIOND MKF 44%.
diambars - THE CHAMPIOND MKF 0:1