Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niaxen senegale
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Mevel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Djiba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kane Sy rent richting de bal. Kane Sy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Daffé rent richting de bal. Kasso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kasso is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Djiba met een snelle inworp. Kane Sy rent richting de bal. Kane Sy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sambou de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niaxen - senegale 1:0

18e minuut.
Dabo probeert naar een medespeler te passen. Ndiaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissé onderschept slim de pass. Daffé is nu in balbezit. Daffé haalt uit met een fantastische trap. Digo bokst de bal weg.

25e minuut.
Tjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Kane Sy probeert naar een medespeler te passen. Virassamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virassamy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niaxen - senegale 2:0

42e minuut.
Diallo is nu in balbezit. Diallo geeft een hoge lob. Cissé kopt de bal weg. Daffé is nu in balbezit. Daffé draait met de bal, schiet en ... Digo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niaxen 48%, senegale 52%.
Niaxen - senegale 2:0

72e minuut.
Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky geeft een lange en hoge pass. Kouyate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daffé bereikt de bal nog maar net als eerste. Daffé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daffé is nu in balbezit. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky passt de bal met de wreef. Cissé is nu in balbezit. Cissé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niaxen - senegale 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niaxen 75%, senegale 25%.
Niaxen - senegale 2:1