Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diambar Fc senegale
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Cissé probeert naar een medespeler te passen. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky geeft een lange en hoge pass. Cissé rent richting de bal. Cissé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kebe geeft een lange en hoge pass. Tjan is nu in balbezit. Latorre verovert de bal door een tackle van achteren. Badiat rent richting de bal. Badiat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diambar Fc - senegale 1:0

30e minuut.
Malick Cissé geeft een hoge lob. Kebe is nu in balbezit. Kebe geeft de bal voor. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daffé onderschept slim de pass. Daffé met een sublieme pass. Cissé is nu in balbezit. Cissé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diambar Fc - senegale 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diambar Fc 57%, senegale 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diambar Fc - senegale 1:1

50e minuut.
Diaw kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tjan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diakmeté rent richting de bal. Diakmeté geeft een lange en hoge pass. Mevel bokst de bal weg. Cissé is nu in balbezit. Cissé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diambar Fc - senegale 1:2

53e minuut.
Mevel met een harde bal richting middenveld. Dabo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yaré Fall de bal onder controle te krijgen. Daffé rent richting de bal. Daffé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yaré Fall kopt de bal weg. Daffé bereikt de bal nog maar net als eerste. Daffé passt de bal met de wreef. Cissé is nu in balbezit. Cissé haalt uit met een fantastische trap. Mevel bokst de bal weg.

69e minuut.
Badiat schiet op doel. Daar is Tjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diambar Fc - senegale 2:2

69e minuut.
Daffé met een sublieme pass. Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Badiat naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Doumbiya rent richting de bal. Doumbiya geeft een lange en hoge pass. Ndiongue probeert de bal met de borst te controleren. Latorre is nu in balbezit. Latorre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dabo met een sublieme pass. Tjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre begaat een overtreding. Latorre krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Yaré Fall rent richting de bal. Daffé rent richting de bal. Yaré Fall schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yaré Fall is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Diawara rent richting de bal. Diawara geeft een hoge lob. Mevel kopt de bal weg. Latorre is nu in balbezit. Latorre haalt uit met een fantastische trap. Diawara bokst de bal weg.

90e minuut.
Sambou geeft een hoge lob. Inworp. Kebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Latorre de bal. Latorre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diambar Fc - senegale 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diambar Fc 57%, senegale 43%.
Diambar Fc - senegale 3:2