Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE CHAMPIOND MKF astadp
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Gning passt de bal met de wreef. Ndao is nu in balbezit. Diouf legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ndao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ndao neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Baudin geeft een hoge lob. Inworp. Thiandoum met de inworp. Gomig rent richting de bal. Gomig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bouli is nu in balbezit. Bouli probeert naar een medespeler te passen. Gomig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ndao speelt de bal door. Gomig is nu in balbezit. Séne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Séne krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gomig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bendian met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Gomig de bal. Gomig draait met de bal, schiet en ... Fouque probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
THE CHAMPIOND MKF - astadp 1:0

38e minuut.
Gomig draait met de bal, schiet en ... Kanout rent richting de bal. Kanout geeft de bal voor. Diba rent richting de bal. Diba geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gomig rent richting de bal. Gomig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THE CHAMPIOND MKF - astadp 2:0

43e minuut.
Ndao geeft de bal voor. Bouli rent richting de bal. Séne legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bouli raakt geblesseerd tijdens het duel. Ndao neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Diagne Latyr kopt de bal weg. Ndao rent richting de bal. Balde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balde krijgt een gele kaart. Ndao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ndao komt bij de bal en schiet. Koné verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE CHAMPIOND MKF 43%, astadp 57%.
THE CHAMPIOND MKF - astadp 2:0

55e minuut.
Séne passt de bal met de wreef. Bendian rent richting de bal. Bendian geeft een lange en hoge pass. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Baudin met een harde bal richting middenveld. Bendian is nu in balbezit. Bendian probeert naar een medespeler te passen. Gomig rent richting de bal. Gomig schiet op doel. Koné verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE CHAMPIOND MKF - astadp 3:0

61e minuut.
Kanout met een snelle inworp. Gueze probeert de bal met de borst te controleren. Gueze geeft de bal voor. Yehoumé rent richting de bal. Yehoumé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Séne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao probeert naar een medespeler te passen. Gomig rent richting de bal. Gomig draait met de bal, schiet en ... Koné werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE CHAMPIOND MKF - astadp 4:0

72e minuut.
Thiandoum kopt de bal weg. Klungelig pakt Gomig de bal. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao draait met de bal, schiet en ... Koné werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE CHAMPIOND MKF - astadp 5:0

78e minuut.
Diagne Latyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde rent richting de bal. Balde speelt de bal door. Yehoumé bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehoumé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THE CHAMPIOND MKF - astadp 5:1

86e minuut.
Diagne Latyr rent richting de bal. Balde rent richting de bal. Balde met een sublieme pass. Yehoumé bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehoumé schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE CHAMPIOND MKF - astadp 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE CHAMPIOND MKF 46%, astadp 54%.
THE CHAMPIOND MKF - astadp 5:2