Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astadp THE CHAMPIOND MKF
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ndao onderschept slim de pass. Ndao met een sublieme pass. Bendian rent richting de bal. N`Dione verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dione haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Balde is nu in balbezit. Thiandoum is nu in balbezit. Balde onderschept slim de pass. Ndao onderschept slim de pass. Ndao draait met de bal, schiet en ... Koné verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
N`Dione is nu in balbezit. Bendian onderschept slim de pass. Bendian passt de bal in één keer door. Gueze is nu in balbezit. Gueze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astadp 60%, THE CHAMPIOND MKF 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
astadp - THE CHAMPIOND MKF 0:0

50e minuut.
Koné trapt de bal weg. Fortier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dia. Dia krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao passt de bal in één keer door. Boy Ge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig verovert de bal door een tackle van achteren. Gomig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Balde met een sublieme pass. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione probeert naar een medespeler te passen. Yehoumé is nu in balbezit. Yehoumé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astadp - THE CHAMPIOND MKF 1:0

62e minuut.
Yehoumé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Séne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boy Ge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig verovert de bal door een tackle van achteren. Gomig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astadp 62%, THE CHAMPIOND MKF 38%.
astadp - THE CHAMPIOND MKF 1:0