Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diambars sacca
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Dumur geeft de bal voor. Mandiouban bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiouban passt de bal in één keer door. Ndiongue rent richting de bal. Ndiongue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Leye onderschept slim de pass. Leye speelt de bal door. Camara is nu in balbezit. Mandiouban is nu in balbezit. Mandiouban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mandiouban passt de bal met de wreef. Ndiongue rent richting de bal. Ndiongue draait met de bal, schiet en ... Ferre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Assane Guèye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
diambars - sacca 0:1

15e minuut.
Gallier onderschept slim de pass. Gallier speelt de bal door. Ndiongue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndiongue schiet op doel. Ferre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
diambars - sacca 0:2

25e minuut.
Assane Guèye geeft de bal voor. Yiane kopt de bal weg. Digo probeert de bal met de borst te controleren. Ndiongue is nu in balbezit. Ndiongue schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
diambars - sacca 0:3

30e minuut.
Ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara is nu in balbezit. Camara probeert naar een medespeler te passen. Mandiouban bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiouban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Acogny is nu in balbezit. Dumur verovert de bal door een tackle van achteren. Acogny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acogny krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Digo speelt de bal door. Dumur rent richting de bal. Dumur passt de bal met de wreef. Mandiouban rent richting de bal. Mandiouban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambars 62%, sacca 38%.
diambars - sacca 0:3

63e minuut.
Mandiouban probeert naar een medespeler te passen. Assane Guèye is nu in balbezit. Assane Guèye geeft een lange en hoge pass. Chalumeau rent richting de bal. Chalumeau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
diambars - sacca 1:3

87e minuut.
Rose geeft een hoge lob. Yiane geeft een lange en hoge pass. Gaye probeert de bal aan de voet te houden. Ka rent richting de bal. Ka passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambars 52%, sacca 48%.
diambars - sacca 1:3