Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seven Family Team Niaxen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Faye rent richting de bal. Diagne Diop rent richting de bal. Tavarez verovert de bal door een tackle van achteren. Badiatte is nu in balbezit. Badiatte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Family Team - Niaxen 1:0

5e minuut.
Tavarez verovert de bal door een tackle van achteren. Tavarez probeert naar een medespeler te passen. Badiatte bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiatte haalt uit met een fantastische trap. Ndiaye probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kane Sy rent richting de bal. Badiatte rent richting de bal. Kasso is nu in balbezit. Badiatte onderschept slim de pass. Badiatte schiet op doel. Digo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane Sy passt de bal zonder na te denken. Thiam probeert de bal aan de voet te houden. Virassamy rent richting de bal. Virassamy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kasso bereikt de bal nog maar net als eerste. André Senghor verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kouyate. André Senghor roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. André Senghor kan niet meer verder spelen. Badaine komt het veld opgelopen. Badaine zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Digo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De Carhalho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Diemg komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Gadio met een sublieme pass. Badiatte bereikt de bal nog maar net als eerste. Faye is nu in balbezit. Badiatte verovert de bal door een tackle van achteren. Badiatte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Family Team - Niaxen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seven Family Team 34%, Niaxen 66%.
Seven Family Team - Niaxen 2:0

58e minuut.
Klungelig pakt Badiatte de bal. Tavarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiatte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavarez rent richting de bal. Tavarez schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Diemg probeert naar een medespeler te passen. Tavarez probeert de bal aan de voet te houden. Kasso is nu in balbezit. Badiatte verovert de bal door een tackle van achteren. Badiatte draait met de bal, schiet en ... Digo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seven Family Team 37%, Niaxen 63%.
Seven Family Team - Niaxen 2:0