Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astadp senegale
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
N`Dione probeert naar een medespeler te passen. Gueze rent richting de bal. Gueze probeert naar een medespeler te passen. Yehoumé is nu in balbezit. Yehoumé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astadp - senegale 1:0

15e minuut.
Tjan geeft een hoge lob. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky probeert naar een medespeler te passen. Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
astadp - senegale 1:1

18e minuut.
Dia probeert naar een medespeler te passen. Tjan rent richting de bal. N`Dione onderschept slim de pass. Yehoumé bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehoumé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astadp - senegale 2:1

24e minuut.
Dabo verovert de bal door een tackle van achteren. Dabo passt de bal met de wreef. Cissé met een sublieme pass. Daffé is nu in balbezit. Daffé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astadp 60%, senegale 40%.
astadp - senegale 2:1

63e minuut.
Baudin rent richting de bal. Baudin geeft een lange en hoge pass. Dabo probeert de bal met de borst te controleren. Yehoumé rent richting de bal. Yehoumé schiet op doel. Diawara bokst de bal weg.

71e minuut.
Séne geeft een lange en hoge pass. Dia rent richting de bal. Dia met een sublieme pass. Yehoumé rent richting de bal. Yehoumé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astadp - senegale 3:1

77e minuut.
N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo is nu in balbezit. Tjan is nu in balbezit. N`Dione onderschept slim de pass. N`Dione haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bandiacky kopt de bal weg. Daar is Dabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Dione is nu in balbezit. Yehoumé is nu in balbezit. Yehoumé schiet op doel. Diawara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astadp 45%, senegale 55%.
astadp - senegale 3:1