Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diambar Fc THE CHAMPIOND MKF
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Diagne Latyr rent richting de bal. Kebe begaat een overtreding. Diagne Latyr raakt geblesseerd tijdens het duel. Diba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gomig rent richting de bal. Gomig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ndao verovert de bal door een tackle van achteren. Ndao speelt de bal door. Diaw is nu in balbezit. Gomig onderschept slim de pass. Gomig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ndao passt de bal met de wreef. Kebe is nu in balbezit. Diba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Diba moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Diba schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Bendian kopt de bal weg. Malick Cissé rent richting de bal. Tanou begaat een overtreding. Tanou krijgt een gele kaart. Malick Cissé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doumbiya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amadou Ba heeft problemen om de bal te vangen. Latorre is nu in balbezit. Latorre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Malick Cissé met een sublieme pass. Ousmane is nu in balbezit. Ndao onderschept slim de pass. Gomig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Daar is Latorre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bendian bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre onderschept slim de pass. Latorre haalt uit met een fantastische trap. Sakho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diambar Fc - THE CHAMPIOND MKF 1:0

44e minuut.
Doumbiya kopt de bal weg. Badiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendian begaat een overtreding. Badiat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doumbiya wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diambar Fc 40%, THE CHAMPIOND MKF 60%.
Diambar Fc - THE CHAMPIOND MKF 1:0

48e minuut.
Diagne Latyr heeft problemen om de bal te vangen. Badiat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diagne Latyr. Diagne Latyr krijgt een gele kaart. Badiat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badiat komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Diagne Latyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat passt de bal met de wreef. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Diagne Latyr is nu in balbezit. Ousmane onderschept slim de pass. Ousmane speelt de bal door. Kebe rent richting de bal. Kebe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bendian verovert de bal door een tackle van achteren. Bendian met een sublieme pass. Mouhamadou Diaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig onderschept slim de pass. Gomig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diambar Fc 30%, THE CHAMPIOND MKF 70%.
Diambar Fc - THE CHAMPIOND MKF 1:0