Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE CHAMPIOND MKF Diambar Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ndao is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doumbiya. Ndao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bendian met een snel genomen vrije trap. Daar is N`Dao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ousmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig onderschept slim de pass. Gomig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THE CHAMPIOND MKF - Diambar Fc 1:0

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Bendian de bal onder controle te krijgen. Badiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat probeert naar een medespeler te passen. Latorre rent richting de bal. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Acogny bereikt de bal nog maar net als eerste. Acogny passt de bal met de wreef. Diagne Latyr is nu in balbezit. Badiat is nu in balbezit. Badiat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doumbiya met een snelle inworp. Badiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat geeft een hoge lob. Kebe is nu in balbezit. Kebe haalt uit met een fantastische trap. Sakho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Thiandoum met een sublieme pass. Diagne Latyr is nu in balbezit. Ousmane maakt een afschuwelijke overtreding. Ousmane krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya passt de bal met de wreef. Acogny rent richting de bal. Latorre onderschept slim de pass. Latorre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
THE CHAMPIOND MKF - Diambar Fc 1:1

32e minuut.
Daar is Ousmane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diagne Latyr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ousmane. Diagne Latyr wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Diagne Latyr kan niet meer verder spelen. Fortier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE CHAMPIOND MKF 47%, Diambar Fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
THE CHAMPIOND MKF - Diambar Fc 1:1

51e minuut.
Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya speelt de bal door. Latorre rent richting de bal. Badiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bendian met een sublieme pass. Gomig is nu in balbezit. Diaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig verovert de bal door een tackle van achteren. Gomig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE CHAMPIOND MKF 50%, Diambar Fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
THE CHAMPIOND MKF - Diambar Fc 1:1