Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sacca Niaxen
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 13
poor Schieten hopeless
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ka is nu in balbezit. Faye onderschept slim de pass. Faye geeft een lange en hoge pass. Virassamy rent richting de bal. Virassamy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Badiatte probeert naar een medespeler te passen. Mandiouban kopt de bal weg. Ndiongue is nu in balbezit. Ndiongue schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sacca - Niaxen 1:0

8e minuut.
Digo verovert de bal door een tackle van achteren. Kasso is nu in balbezit. Kasso passt de bal met de wreef. Ndiongue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndiongue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sacca - Niaxen 2:0

12e minuut.
Kasso kopt de bal weg. Kitane kan de bal niet met de borst controleren. Virassamy rent richting de bal. Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane Sy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Khalifa Sankharé passt de bal zonder na te denken. Yiane is nu in balbezit. Fall maakt een afschuwelijke overtreding. Fall krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Mandiouban rent richting de bal. Mandiouban geeft een hoge lob. Klungelig pakt Faye de bal. Ndiongue rent richting de bal. Ndiongue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ka geeft de bal voor. Yiane heeft problemen om de bal te vangen. Yiane passt de bal met de wreef. Ndiongue rent richting de bal. Ndiongue schiet op doel. Digo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ndiaye geeft een lange en hoge pass. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kane Sy. Kane Sy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sacca 45%, Niaxen 55%.
sacca - Niaxen 2:0

57e minuut.
Faye met de inworp. Daar is Diallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diallo speelt de bal door. Virassamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virassamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fall controleert de bal met de borst. Digo is nu in balbezit. Fall schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fall krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Digo raakt geblesseerd tijdens het duel. Yiane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Diagne Diop de bal. Mandiouban bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiouban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Diagne Diop passt de bal in één keer door. Virassamy rent richting de bal. Kitane bereikt de bal nog maar net als eerste. Virassamy rent richting de bal. Virassamy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Yiane passt de bal zonder na te denken. Djiba rent richting de bal. Digo maakt een afschuwelijke overtreding. Digo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sacca 48%, Niaxen 52%.
sacca - Niaxen 2:0