Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
senegale sacca
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Dumur onderschept slim de pass. Dumur met een sublieme pass. Dabo kan de bal niet met de borst controleren. Mandiouban bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiouban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tjan passt de bal zonder na te denken. Mandiouban rent richting de bal. Mandiouban passt de bal in één keer door. Ndiongue is nu in balbezit. Ndiongue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Daffé verovert de bal door een tackle van achteren. Pelage is nu in balbezit. Daffé onderschept slim de pass. Daffé draait met de bal, schiet en ... Badiatte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

35e minuut.
Mandiouban met een sublieme pass. Ndiongue probeert naar een medespeler te passen. Mevel heeft problemen om de bal te vangen. Mandiouban is nu in balbezit. Mandiouban draait met de bal, schiet en ... Diawara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dabo onderschept slim de pass. Dumur rent richting de bal. Dabo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mandiouban zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: senegale 62%, sacca 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
senegale - sacca 0:0

46e minuut.
Yiane is nu in balbezit. Daffé verovert de bal door een tackle van achteren. Daffé passt de bal zonder na te denken. Cissé rent richting de bal. Cissé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Casset speelt de bal door. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky speelt de bal door. Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: senegale 37%, sacca 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
senegale - sacca 0:0