Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diambars astadp
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallier met een sublieme pass. N`Dione rent richting de bal. Yehoumé rent richting de bal. Yehoumé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kanout verovert de bal door een tackle van achteren. Kanout passt de bal in één keer door. Balde speelt de bal door. Yehoumé is nu in balbezit. Yehoumé draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Dia is nu in balbezit. Dia geeft de bal voor. Klungelig pakt Assane Guèye de bal. Yehoumé rent richting de bal. Yehoumé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
diambars - astadp 0:1

9e minuut.
Kanout geeft een lange en hoge pass. Cissokho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baudin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalumeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalumeau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
diambars - astadp 1:1

9e minuut.
Chalumeau onderschept slim de pass. Yehoumé onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acogny. Acogny krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione onderschept slim de pass. N`Dione passt de bal met de wreef. Yehoumé bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehoumé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fouque met een sublieme pass. Klungelig pakt Acogny de bal. Balde is nu in balbezit. Acogny verovert de bal door een tackle van achteren. Acogny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambars 55%, astadp 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
diambars - astadp 1:1

50e minuut.
Acogny schiet op doel. Koné probeert naar een medespeler te passen. Dia kopt de bal weg. Yehoumé bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehoumé schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Klungelig pakt Boy Ge de bal. Camara rent richting de bal. Camara passt de bal in één keer door. Acogny is nu in balbezit. Acogny geeft de bal voor. Koné bokst de bal weg. Koné met een sublieme pass. Yehoumé kopt de bal weg. Yehoumé is nu in balbezit. Yehoumé haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Boy Ge onderschept slim de pass. Boy Ge speelt de bal door. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
diambars - astadp 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambars 53%, astadp 47%.
diambars - astadp 1:2