Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niaxen Diambar Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.6 gemiddelde waardering 18.9
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Klungelig pakt Malick Cissé de bal. Malick Cissé met een sublieme pass. Klungelig pakt Ousmane de bal. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niaxen - Diambar Fc 0:1

17e minuut.
Badiat verovert de bal door een tackle van achteren. Badiat probeert naar een medespeler te passen. Latorre rent richting de bal. Latorre schiet op doel. Digo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Niaxen - Diambar Fc 0:2

22e minuut.
Kane Sy is nu in balbezit. Malick Cissé met een sublieme pass. Virassamy rent richting de bal. Virassamy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Delville de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Malick Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Malick Cissé geeft een hoge lob. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat rent richting de bal. Badiat draait met de bal, schiet en ... Digo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Diaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaw geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Diallo de bal onder controle te krijgen. Kane Sy is nu in balbezit. Kane Sy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Diagne Diop is nu in balbezit. Badiat onderschept slim de pass. Latorre rent richting de bal. Badiat is nu in balbezit. Badiat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Diagne Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat onderschept slim de pass. Badiat met een sublieme pass. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niaxen - Diambar Fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niaxen 60%, Diambar Fc 40%.
Niaxen - Diambar Fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niaxen 59%, Diambar Fc 41%.
Niaxen - Diambar Fc 0:3