Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcos manda Casa sport
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ndau bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya onderschept slim de pass. Doumbiya passt de bal zonder na te denken. Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Keita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Fouque bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouque geeft een hoge lob. Diop kopt de bal weg. Doumbiya rent richting de bal. Doumbiya schiet op doel. Da Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Séne rent richting de bal. Latyr verovert de bal door een tackle van achteren. Grange speelt de bal door. Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Diop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mendes passt de bal met de wreef. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar probeert naar een medespeler te passen. Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Keita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya probeert naar een medespeler te passen. Diop rent richting de bal. Diop haalt uit met een fantastische trap. Da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marcos manda - Casa sport 0:1

37e minuut.
Doumbiya onderschept slim de pass. Doumbiya probeert naar een medespeler te passen. Grange is nu in balbezit. Diop onderschept slim de pass. Diop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gakou kopt de bal weg. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar probeert naar een medespeler te passen. Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Keita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ndau bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya onderschept slim de pass. Doumbiya probeert naar een medespeler te passen. Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Keita schiet op doel. N’Dour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcos manda 52%, Casa sport 48%.
marcos manda - Casa sport 0:1

66e minuut.
Mendes probeert naar een medespeler te passen. Lopez is nu in balbezit. N`Dour tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Dour krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Mendes geeft een lange en hoge pass. Saar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yiane de bal. Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Keita haalt uit met een fantastische trap. N’Dour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marcos manda - Casa sport 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcos manda 48%, Casa sport 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marcos manda - Casa sport 1:1