Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azizfzqju 159758435 SteaDy Blaks F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Camara met een snelle inworp. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira onderschept slim de pass. Vieira geeft een hoge lob. Bodan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Ehemba verovert de bal door een tackle van achteren. Ehemba speelt de bal door. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. Songou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vieira rent richting de bal. Vieira geeft een hoge lob. Badiatte rent richting de bal. Djiba onderschept slim de pass. Djiba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bandiacky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marcoux komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Ehemba probeert naar een medespeler te passen. Marcoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcoux schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guiro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
azizfzqju 159758435 - SteaDy Blaks F.C 0:1

31e minuut.
Gadiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira rent richting de bal. Ehemba maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ehemba moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ehemba schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Ndaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndaw geeft een lange en hoge pass. Gadiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao onderschept slim de pass. Ndao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ndaw onderschept slim de pass. Ndaw speelt de bal door. Marcoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcoux haalt uit met een fantastische trap. Salif Keita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
azizfzqju 159758435 - SteaDy Blaks F.C 0:2

40e minuut.
Johnson Traore bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson Traore met een sublieme pass. Djiba rent richting de bal. Djiba haalt uit met een fantastische trap. Bodan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azizfzqju 159758435 - SteaDy Blaks F.C 1:2

42e minuut.
Gadiaga is nu in balbezit. Gadiaga passt de bal met de wreef. Badiatte bereikt de bal nog maar net als eerste. Djiba verovert de bal door een tackle van achteren. Djiba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azizfzqju 159758435 44%, SteaDy Blaks F.C 56%.
azizfzqju 159758435 - SteaDy Blaks F.C 1:2

59e minuut.
Ndaw kopt de bal weg. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao onderschept slim de pass. Ndao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
N’Dour is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johnson Traore. N’Dour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Correa met een snel genomen vrije trap. Marcoux heeft problemen om de bal te vangen. Marcoux haalt uit met een fantastische trap. Salif Keita bokst de bal weg. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao schiet op doel. Salif Keita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azizfzqju 159758435 - SteaDy Blaks F.C 1:3

70e minuut.
Mangane is nu in balbezit. Marcoux is nu in balbezit. Mangane rent richting de bal. Marcoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcoux draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
azizfzqju 159758435 - SteaDy Blaks F.C 1:4

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mangane met de inworp. Klungelig pakt Johnson Traore de bal. N’Dour is nu in balbezit. N’Dour geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Christian Sagna kopt de bal weg. Johnson Traore heeft problemen om de bal te vangen. Ndaw met een sublieme pass. Djiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Djiba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Diop geeft een lange en hoge pass. Marcoux is nu in balbezit. Marcoux draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cheikh Niang bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheikh Niang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Guiro trapt de bal weg van het doel. Christian Sagna kopt de bal weg. Djiba is nu in balbezit. Djiba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azizfzqju 159758435 50%, SteaDy Blaks F.C 50%.
azizfzqju 159758435 - SteaDy Blaks F.C 1:4