Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SteaDy Blaks F.C azizfzqju 159758435
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira speelt de bal door. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - azizfzqju 159758435 1:0

8e minuut.
Ndaw is nu in balbezit. Vieira onderschept slim de pass. Vieira speelt de bal door. Djiba rent richting de bal. Djiba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
N’Dour verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson Traore rent richting de bal. Met opzet legt N’Dour zijn tegenspeler op de grond. N’Dour krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Johnson Traore is nu in balbezit. Ndao verovert de bal door een tackle van achteren. Ndao speelt de bal door. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gadiaga rent richting de bal. Ndao onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bandiacky de bal. Ndao rent richting de bal. Ndao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Ehemba is nu in balbezit. Vieira onderschept slim de pass. Vieira met een sublieme pass. Djiba rent richting de bal. Djiba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vieira onderschept slim de pass. Vieira passt de bal zonder na te denken. Daar is Diop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djiba is nu in balbezit. Djiba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SteaDy Blaks F.C - azizfzqju 159758435 1:1

33e minuut.
Ndaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira met een sublieme pass. Djiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Djiba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - azizfzqju 159758435 1:2

34e minuut.
Mangane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Correa de bal. Ndaw is nu in balbezit. Ndaw geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SteaDy Blaks F.C - azizfzqju 159758435 2:2

37e minuut.
Mangane rent richting de bal. Mangane geeft de bal voor. Djiba kopt de bal weg. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SteaDy Blaks F.C 58%, azizfzqju 159758435 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SteaDy Blaks F.C - azizfzqju 159758435 2:2

57e minuut.
Gadiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao verovert de bal door een tackle van achteren. Ndao geeft een hoge lob. Cheikh Niang is nu in balbezit. Cheikh Niang geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Badiatte de bal. Christian Sagna verovert de bal door een tackle van achteren. Christian Sagna speelt de bal door. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky schiet op doel. Salif Keita bokst de bal weg.

69e minuut.
Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... Guiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheikh Niang is nu in balbezit. Cheikh Niang haalt uit met een fantastische trap. Salif Keita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Songou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheikh Niang met de inworp. Daar is Ndao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - azizfzqju 159758435 3:2

75e minuut.
Ndaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira onderschept slim de pass. Vieira passt de bal in één keer door. Djiba rent richting de bal. Djiba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ehemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba passt de bal zonder na te denken. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SteaDy Blaks F.C 35%, azizfzqju 159758435 65%.
SteaDy Blaks F.C - azizfzqju 159758435 3:2