Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les crocodile darou salam
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Badji-El-Hadji speelt de bal door. Mouhamadou Diaw is nu in balbezit. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack onderschept slim de pass. Nadiack geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Savin onderschept slim de pass. Savin passt de bal in één keer door. Nanai rent richting de bal. Nanai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin passt de bal met de wreef. Nadiack speelt de bal door. Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les crocodile - darou salam 0:1

34e minuut.
Ibrahima Diene geeft een lange en hoge pass. Ba rent richting de bal. Nadiack onderschept slim de pass. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. A`dara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les crocodile - darou salam 0:2

40e minuut.
Mouhamadou Diaw met een sublieme pass. Savin rent richting de bal. Savin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nanai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les crocodile - darou salam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les crocodile 64%, darou salam 36%.
les crocodile - darou salam 0:3

48e minuut.
Collange rent richting de bal. Ibrahima Sedu verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrahima Sedu met een sublieme pass. Nanai is nu in balbezit. Nanai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
les crocodile - darou salam 0:4

57e minuut.
N`Diaye geeft de bal voor. A`dara met een sublieme pass. Ba heeft problemen om de bal te vangen. Nadiack rent richting de bal. Nadiack schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nanai is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
les crocodile - darou salam 0:5

89e minuut.
Mouhamadou Diaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhamadou Diaw geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nanai de bal. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les crocodile 69%, darou salam 31%.
les crocodile - darou salam 0:5