Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
darou salam les crocodile
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Nadiack rent richting de bal. Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Massongo speelt de bal door. Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Collange rent richting de bal. Nadiack onderschept slim de pass. Nadiack passt de bal in één keer door. Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai haalt uit met een fantastische trap. A`dara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Collange probeert de bal aan de voet te houden. Collange geeft de bal voor. Ba rent richting de bal. Ba schiet op doel. Ibrahima Moreau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Collange met een sublieme pass. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack onderschept slim de pass. Nadiack draait met de bal, schiet en ... A`dara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
darou salam - les crocodile 1:0

34e minuut.
Ba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt A`dara de bal. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
darou salam - les crocodile 2:0

38e minuut.
Doeltrap. Ibrahima Moreau met een harde bal richting middenveld. Nadiack kopt de bal weg. Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ibrahima Sedu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. N`Diaye komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darou salam 45%, les crocodile 55%.
darou salam - les crocodile 2:0

55e minuut.
N`Diaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange onderschept slim de pass. Collange speelt de bal door. Diompy is nu in balbezit. Diompy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fall kopt de bal weg. Mane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nanai rent richting de bal. Nanai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
darou salam - les crocodile 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darou salam 47%, les crocodile 53%.
darou salam - les crocodile 3:0