Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Casa sport SteaDy Blaks F.C
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Kane Sy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Doumbiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doumbiya passt de bal zonder na te denken. Diop heeft problemen om de bal te vangen. Diop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Inworp. Ehemba met een snelle inworp. Cheikh Niang rent richting de bal. Cheikh Niang geeft een lange en hoge pass. Bandiacky rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Latyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Latyr geeft een hoge lob. Diop is nu in balbezit. Diop haalt uit met een fantastische trap. Bodan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Casa sport - SteaDy Blaks F.C 1:0

38e minuut.
Cheikh Niang geeft een hoge lob. Kane Sy heeft problemen om de bal te vangen. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. N’Dour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casa sport 43%, SteaDy Blaks F.C 57%.
Casa sport - SteaDy Blaks F.C 1:0

53e minuut.
Ndaw rent richting de bal. Ndaw passt de bal met de wreef. Fouque rent richting de bal. N’Dour verovert de bal door een tackle van achteren. N’Dour draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cheikh Niang met de inworp. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Daffé ... Strafschop! Daffé krijgt een gele kaart. Ndao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ndao kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. N’Dour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Casa sport - SteaDy Blaks F.C 1:1

79e minuut.
Badiatte rent richting de bal. Badiatte geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Doumbiya de bal onder controle te krijgen. Ehemba is nu in balbezit. Ehemba geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Correa met een sublieme pass. Ehemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba met een sublieme pass. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa geeft de bal voor. N’Dour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casa sport 52%, SteaDy Blaks F.C 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Casa sport - SteaDy Blaks F.C 1:1