Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcos manda azizfzqju 159758435
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya met een sublieme pass. Keita rent richting de bal. Keita schiet op doel. Salif Keita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marcos manda - azizfzqju 159758435 1:0

3e minuut.
Djiba met een sublieme pass. Klungelig pakt Vieira de bal. Keita is nu in balbezit. Keita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mendes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saar met een sublieme pass. Keita is nu in balbezit. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar schiet op doel. Salif Keita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Johnson Traore geeft een lange en hoge pass. Djiba heeft problemen om de bal te vangen. Gakou verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira onderschept slim de pass. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakou verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira maakt een afschuwelijke overtreding. Vieira krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Fouque rent richting de bal. Fouque passt de bal met de wreef. Mendes rent richting de bal. Saar rent richting de bal. Saar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salif Keita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salif Keita speelt de bal door. Vieira kopt de bal weg. Christian Sagna probeert de bal aan de voet te houden. Djiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Djiba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcos manda 40%, azizfzqju 159758435 60%.
marcos manda - azizfzqju 159758435 1:0

51e minuut.
Songou kopt de bal weg. Gakou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vieira rent richting de bal. Vieira draait met de bal, schiet en ... Djiba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar passt de bal zonder na te denken. Keita is nu in balbezit. Keita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marcos manda - azizfzqju 159758435 2:0

82e minuut.
Gadiaga onderschept slim de pass. Gadiaga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Authom de bal. Djiba is nu in balbezit. Djiba draait met de bal, schiet en ... Da Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Songou de bal. Guiro rent richting de bal. Guiro geeft de bal voor. Keita rent richting de bal. Keita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcos manda 50%, azizfzqju 159758435 50%.
marcos manda - azizfzqju 159758435 2:0