Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
darou salam fc medzo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Savin speelt de bal door. Nadiack rent richting de bal. Gomig begaat een overtreding. Gomig krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Inworp. Mouhamadou Diaw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack probeert naar een medespeler te passen. Savin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Massongo passt de bal met de wreef. Nadiack rent richting de bal. Nadiack probeert naar een medespeler te passen. Nanai rent richting de bal. Nanai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lo passt de bal in één keer door. Mouhamadou Diaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbengue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mouhamadou Diaw raakt geblesseerd tijdens het duel. Lo met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nanai maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

23e minuut.
Kane Sy is nu in balbezit. Ciré is nu in balbezit. Kane Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Dabo verovert de bal door een tackle van achteren. Dabo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ibrahima Diene onderschept slim de pass. Inworp. Kabo met de inworp. Dabo rent richting de bal. Dabo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Savin met een sublieme pass. Nanai rent richting de bal. Gallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai is nu in balbezit. Nanai schiet op doel. Amadou Ba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
darou salam - fc medzo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darou salam 54%, fc medzo 46%.
darou salam - fc medzo 1:0

50e minuut.
Mbengue heeft problemen om de bal te vangen. Gomig bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhamadou Diaw verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Djiba probeert naar een medespeler te passen. Ciré rent richting de bal. Ciré passt de bal met de wreef. Dabo is nu in balbezit. Dabo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dabo is nu in balbezit. Dabo passt de bal zonder na te denken. Souleymane Fall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciré is nu in balbezit. Ciré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aly speelt de bal door. Dabo rent richting de bal. Ibrahima Diene bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo onderschept slim de pass. Dabo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Massongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massongo passt de bal met de wreef. Ciré met een sublieme pass. Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
darou salam - fc medzo 1:1

84e minuut.
Ibrahima Diene is nu in balbezit. Ciré onderschept slim de pass. Ciré passt de bal met de wreef. Dabo is nu in balbezit. Dabo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darou salam 50%, fc medzo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
darou salam - fc medzo 1:1