Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcos manda SteaDy Blaks F.C
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Diop met een harde bal richting middenveld. Gakou kopt de bal weg. Badiatte rent richting de bal. Keita onderschept slim de pass. Keita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Saar passt de bal met de wreef. Authom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao is nu in balbezit. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Saar de bal. Ndaw is nu in balbezit. Saar onderschept slim de pass. Saar schiet op doel. Diop probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bodan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ndaw rent richting de bal. Mendes begaat een overtreding. Ndaw is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ndaw met een snel genomen vrije trap. Séne geeft een hoge lob. Ehemba kopt de bal weg. Ndao rent richting de bal. Ndao draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

27e minuut.
Daar is Ndaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ndaw is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ndaw zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bandiacky probeert de bal met de borst te controleren. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcos manda 44%, SteaDy Blaks F.C 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marcos manda - SteaDy Blaks F.C 0:0

76e minuut.
Da Costa trapt de bal weg van het doel. Saar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Diop de bal onder controle te krijgen. Keita verovert de bal door een tackle van achteren. Keita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Daar is Saar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndao rent richting de bal. Ndao passt de bal in één keer door. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcos manda 45%, SteaDy Blaks F.C 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marcos manda - SteaDy Blaks F.C 0:0