Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc medzo les crocodile
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mane met een sublieme pass. Fortier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Man de bal onder controle te krijgen. Dabo is nu in balbezit. Dabo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dabo schiet op doel. ibn Mandione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Djiba zal de hoekschop nemen. Mane kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gomig passt de bal met de wreef. Dabo is nu in balbezit. Ciré is nu in balbezit. Dabo rent richting de bal. Dabo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mane geeft een hoge lob. Inworp. Kabo met een snelle inworp. Dabo heeft problemen om de bal te vangen. Dabo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Collange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo verovert de bal door een tackle van achteren. Dabo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc medzo - les crocodile 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc medzo 23%, les crocodile 77%.
fc medzo - les crocodile 1:0

50e minuut.
Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarra geeft een lange en hoge pass. Mane probeert de bal aan de voet te houden. Ciré is nu in balbezit. Ciré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Man speelt de bal door. Ciré is nu in balbezit. ibn Mandione verovert de bal door een tackle van achteren. Dabo is nu in balbezit. Dabo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc medzo - les crocodile 2:0

67e minuut.
Ba geeft een hoge lob. Daar is Diompy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Diompy verovert de bal door een tackle van achteren. Diompy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Amadou Ba trapt de bal weg van het doel. Dabo is nu in balbezit. Collange tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collange krijgt een gele kaart. Dabo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dabo kan niet meer verder spelen. Ly komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ba rent richting de bal. Ba met een sublieme pass. Daar is Gallier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diompy bereikt de bal nog maar net als eerste. Diompy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc medzo - les crocodile 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc medzo 36%, les crocodile 64%.
fc medzo - les crocodile 2:1