Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les crocodile fc medzo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ciré speelt de bal door. Djiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Djiba passt de bal in één keer door. Ciré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gomig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ly begaat een overtreding. Ly krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les crocodile 54%, fc medzo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
les crocodile - fc medzo 0:0

53e minuut.
Gallier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ba de bal. Diompy is nu in balbezit. Ba is nu in balbezit. Ba schiet op doel. Amadou Ba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
les crocodile - fc medzo 1:0

70e minuut.
Man probeert naar een medespeler te passen. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba passt de bal zonder na te denken. Diompy bereikt de bal nog maar net als eerste. Diompy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Diompy speelt de bal door. Fodé rent richting de bal. Fodé geeft een hoge lob. Diompy maakt een snoekduik en kopt de bal. Amadou Ba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gomig is nu in balbezit. Ba onderschept slim de pass. Ba probeert naar een medespeler te passen. Diompy is nu in balbezit. Diompy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
les crocodile - fc medzo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les crocodile 56%, fc medzo 44%.
les crocodile - fc medzo 2:0