Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
darou salam SteaDy Blaks F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Inworp. Ibrahima Diene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ndao de bal. Massongo is nu in balbezit. Massongo geeft een hoge lob. Bodan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Massongo geeft een lange en hoge pass. Correa geeft de bal voor. Klungelig pakt Ehemba de bal. Nanai rent richting de bal. Nanai schiet op doel. Paal! Bodan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
darou salam - SteaDy Blaks F.C 1:0

29e minuut.
Massongo is nu in balbezit. Massongo geeft een hoge lob. Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai draait met de bal, schiet en ... Bodan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
darou salam - SteaDy Blaks F.C 2:0

34e minuut.
Nadiack verovert de bal door een tackle van achteren. Ndaw speelt de bal door. N’Dour bereikt de bal nog maar net als eerste. N’Dour geeft de bal voor. Savin kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darou salam 52%, SteaDy Blaks F.C 48%.
darou salam - SteaDy Blaks F.C 2:0

54e minuut.
Kane Sy kopt de bal weg. Savin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ehemba speelt de bal door. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
N’Dour is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lo. N’Dour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ndaw met een snel genomen vrije trap. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Omar Faye niet meer kan verder spelen. Dramé komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ibrahima Diene verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrahima Diene met een sublieme pass. Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack schiet op doel. Bodan bokst de bal weg.

75e minuut.
Badiatte geeft een lange en hoge pass. Cheikh Niang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibrahima Sedu. Ibrahima Sedu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai passt de bal met de wreef. Nadiack rent richting de bal. Nadiack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
darou salam - SteaDy Blaks F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darou salam 58%, SteaDy Blaks F.C 42%.
darou salam - SteaDy Blaks F.C 3:0