Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SteaDy Blaks F.C les crocodile
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Ehemba rent richting de bal. Ehemba met een sublieme pass. ibn Mandione bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. A`dara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Diop geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badji-El-Hadji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diompy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - les crocodile 0:1

34e minuut.
Man is nu in balbezit. Man geeft een hoge lob. Diop heeft problemen om de bal te vangen. Diompy rent richting de bal. Diompy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Diop geeft een lange en hoge pass. Bandiacky kopt de bal weg. Ndao rent richting de bal. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SteaDy Blaks F.C - les crocodile 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SteaDy Blaks F.C 60%, les crocodile 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SteaDy Blaks F.C - les crocodile 1:1

51e minuut.
Ehemba verovert de bal door een tackle van achteren. Ehemba speelt de bal door. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - les crocodile 2:1

58e minuut.
Badji-El-Hadji heeft problemen om de bal te vangen. Badji-El-Hadji geeft de bal voor. Klungelig pakt Diop de bal. Diompy rent richting de bal. Diompy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SteaDy Blaks F.C - les crocodile 2:2

72e minuut.
Diompy passt de bal in één keer door. Badji-El-Hadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji-El-Hadji met een sublieme pass. Ba rent richting de bal. Ba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - les crocodile 2:3

74e minuut.
Correa rent richting de bal. Correa passt de bal met de wreef. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao rent richting de bal. Ndao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ndaw is nu in balbezit. Collange heeft problemen om de bal te vangen. Collange passt de bal in één keer door. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheikh Niang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ndao geeft een hoge lob. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SteaDy Blaks F.C 54%, les crocodile 46%.
SteaDy Blaks F.C - les crocodile 2:3