Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SteaDy Blaks F.C fc medzo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Cheikh Niang onderschept slim de pass. Cheikh Niang geeft de bal voor. Daar is Gallier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Amadou Ba met een harde bal richting middenveld. Djiba kopt de bal weg. Mbengue heeft problemen om de bal te vangen. Ndao rent richting de bal. Ndao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - fc medzo 1:0

27e minuut.
N’Dour kopt de bal weg. Ndao rent richting de bal. Ndao passt de bal zonder na te denken. Bandiacky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Diarra speelt de bal door. Cheikh Niang heeft problemen om de bal te vangen. Cheikh Niang passt de bal zonder na te denken. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... Amadou Ba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SteaDy Blaks F.C 50%, fc medzo 50%.
SteaDy Blaks F.C - fc medzo 1:0

54e minuut.
Aly bereikt de bal nog maar net als eerste. Aly geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Diop de bal onder controle te krijgen. Ciré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Doeltrap. Bodan trapt de bal weg van het doel. Ndaw kopt de bal weg. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao haalt uit met een fantastische trap. Amadou Ba bokst de bal weg.

63e minuut.
Djiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiatte is nu in balbezit. Badiatte geeft de bal voor. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Ciré de bal. Badiatte rent richting de bal. Ciré onderschept slim de pass. Ciré draait met de bal, schiet en ... Diop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SteaDy Blaks F.C - fc medzo 1:1

90e minuut.
Gallier kopt de bal weg. Ehemba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diarra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciré de bal. Ciré haalt uit met een fantastische trap. Bodan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SteaDy Blaks F.C 54%, fc medzo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SteaDy Blaks F.C - fc medzo 1:1