Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azizfzqju 159758435 fc petit barca
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Aziz Diouf rent richting de bal. Sene-Absa maakt een afschuwelijke overtreding. Aziz Diouf raakt geblesseerd tijdens het duel. Johnson Traore zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Djiba krijgt zijn hoofd ertegen. Cissé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
azizfzqju 159758435 - fc petit barca 1:0

16e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Djiba verovert de bal door een tackle van achteren. Tall rent richting de bal. Djiba onderschept slim de pass. Djiba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ciré Dia rent richting de bal. Ciré Dia passt de bal met de wreef. Mangane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangane geeft een lange en hoge pass. Djiba springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes speelt de bal door. Daffé bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaye rent richting de bal. Gaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
azizfzqju 159758435 - fc petit barca 1:1

44e minuut.
Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara is nu in balbezit. Camara speelt de bal door. Ciré Dia rent richting de bal. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azizfzqju 159758435 56%, fc petit barca 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
azizfzqju 159758435 - fc petit barca 1:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aziz Diouf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendes rent richting de bal. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sene-Absa kopt de bal weg. Daar is Johnson Traore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnson Traore passt de bal met de wreef. Djiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Djiba haalt uit met een fantastische trap. Cissé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Camara onderschept slim de pass. Mendes probeert naar een medespeler te passen. Mangane is nu in balbezit. Daffé verovert de bal door een tackle van achteren. Daffé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sene-Absa heeft problemen om de bal te vangen. Sene-Absa geeft een hoge lob. Christian Sagna met een sublieme pass. Djiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Djiba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissé verovert de bal door een tackle van achteren. Cissé met een sublieme pass. Gaye is nu in balbezit. Gaye schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azizfzqju 159758435 43%, fc petit barca 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
azizfzqju 159758435 - fc petit barca 1:1