Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
darou salam Casa sport
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Daffé is nu in balbezit. Daffé met een sublieme pass. Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai onderschept slim de pass. Nanai schiet op doel. N’Dour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daffé rent richting de bal. Nadiack verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiack speelt de bal door. Nanai is nu in balbezit. Nanai schiet op doel. N’Dour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane Sy passt de bal in één keer door. Kane Sy rent richting de bal. Diop onderschept slim de pass. Diop haalt uit met een fantastische trap. Ibrahima Moreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Diop rent richting de bal. Diop haalt uit met een fantastische trap. Souleymane Fall is nu in balbezit. Diop verovert de bal door een tackle van achteren. Diop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane Sy geeft een lange en hoge pass. Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Diop verovert de bal door een tackle van achteren. Diop schiet op doel. Ibrahima Moreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
darou salam - Casa sport 0:1

42e minuut.
Doeltrap. N’Dour trapt de bal weg van het doel. Latyr kopt de bal weg. Diop is nu in balbezit. Diop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darou salam 56%, Casa sport 44%.
darou salam - Casa sport 0:1

49e minuut.
Ndiaga Guèye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndiaga Guèye geeft de bal voor. Nanai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doumbiya rent richting de bal. Doumbiya passt de bal met de wreef. Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Diop onderschept slim de pass. Diop draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
darou salam - Casa sport 0:2

55e minuut.
Ibrahima Moreau met een harde bal richting middenveld. Kane Sy is nu in balbezit. Ibrahima Diene maakt een afschuwelijke overtreding. Ibrahima Diene krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Lo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Massongo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massongo passt de bal zonder na te denken. Nanai is nu in balbezit. Nanai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darou salam 38%, Casa sport 62%.
darou salam - Casa sport 0:2