Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SteaDy Blaks F.C fc petit barca
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ndaw speelt de bal door. Kanout rent richting de bal. Ndao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ndao krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Klungelig pakt Daffé de bal. Gaye rent richting de bal. Daffé bereikt de bal nog maar net als eerste. Daffé draait met de bal, schiet en ... Bodan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Djiba zal de hoekschop nemen. Daffé is nu in balbezit. Daffé schiet op doel. N`Dao heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - fc petit barca 0:1

12e minuut.
Bandiacky rent richting de bal. Samassa rent richting de bal. Ndao is nu in balbezit. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Diop geeft een lange en hoge pass. Inworp. Djiba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaye is nu in balbezit. Gaye haalt uit met een fantastische trap. Bodan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
N`Dao geeft een hoge lob. Inworp. Ciré Dia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaye is nu in balbezit. Gaye geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Diop geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Djiba met een snelle inworp. Gaye rent richting de bal. Gaye geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - fc petit barca 0:2

37e minuut.
Ehemba met de inworp. Badiatte bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiatte passt de bal zonder na te denken. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - fc petit barca 1:2

43e minuut.
Kanout verovert de bal door een tackle van achteren. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao passt de bal in één keer door. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cissé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SteaDy Blaks F.C 50%, fc petit barca 50%.
SteaDy Blaks F.C - fc petit barca 1:2

46e minuut.
Kanout raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cissé komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Djiba kopt de bal weg. Gaye speelt de bal door. Klungelig pakt Daffé de bal. Daffé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - fc petit barca 1:3

64e minuut.
Ehemba passt de bal zonder na te denken. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa speelt de bal door. Ciré Dia is nu in balbezit. Ciré Dia geeft een lange en hoge pass. Bodan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Cissé geeft een hoge lob. Ehemba is nu in balbezit. Daffé verovert de bal door een tackle van achteren. Gaye rent richting de bal. Gaye schiet op doel. Bodan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Gaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaye geeft een hoge lob. Badiatte heeft problemen om de bal te vangen. Daffé rent richting de bal. Daffé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Badiatte met een sublieme pass. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky passt de bal met de wreef. Ndao rent richting de bal. Ndao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - fc petit barca 2:3

82e minuut.
Ndaw verovert de bal door een tackle van achteren. Ndaw met een sublieme pass. Ciré Dia is nu in balbezit. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap. Bodan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SteaDy Blaks F.C - fc petit barca 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SteaDy Blaks F.C 70%, fc petit barca 30%.
SteaDy Blaks F.C - fc petit barca 2:4