Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcos manda darou salam
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Doumbiya geeft de bal voor. Gakou rent richting de bal. Massongo geeft een lange en hoge pass. Nanai is nu in balbezit. Nanai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gakou heeft problemen om de bal te vangen. Cissé onderschept slim de pass. Cissé passt de bal zonder na te denken. Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Savin verovert de bal door een tackle van achteren. Savin geeft de bal voor. Daar is N`Dour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai schiet op doel. Da Costa bokst de bal weg.

16e minuut.
Nanai is nu in balbezit. Authom bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nanai. Nanai krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lo geeft de bal voor. Gakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakou met een sublieme pass. Saar rent richting de bal. Saar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mendes speelt de bal door. Klungelig pakt Saar de bal. Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar onderschept slim de pass. Saar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes passt de bal in één keer door. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Keita rent richting de bal. Keita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
marcos manda - darou salam 1:0

43e minuut.
Gakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Massongo rent richting de bal. Massongo geeft een lange en hoge pass. Nanai is nu in balbezit. Nanai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcos manda 54%, darou salam 46%.
marcos manda - darou salam 1:0

48e minuut.
Fouque met een snelle inworp. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar geeft een lange en hoge pass. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
N`Dour is nu in balbezit. Nadiack verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiack probeert naar een medespeler te passen. Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marcos manda - darou salam 1:1

64e minuut.
Gakou verovert de bal door een tackle van achteren. Massongo verovert de bal door een tackle van achteren. Massongo probeert naar een medespeler te passen. Nanai is nu in balbezit. Nanai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcos manda 41%, darou salam 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marcos manda - darou salam 1:1