Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
darou salam marcos manda
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Ibrahima Sedu onderschept slim de pass. Savin is nu in balbezit. Savin probeert naar een medespeler te passen. Nanai is nu in balbezit. Nanai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Savin met de inworp. Gakou controleert de bal met de borst. Nadiack met een sublieme pass. Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Séne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya geeft een hoge lob. Daar is Keita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
darou salam - marcos manda 0:1

36e minuut.
Savin geeft de bal voor. Gakou heeft problemen om de bal te vangen. Nadiack rent richting de bal. Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darou salam 47%, marcos manda 53%.
darou salam - marcos manda 0:1

52e minuut.
Savin passt de bal zonder na te denken. Séne is nu in balbezit. Séne passt de bal met de wreef. Keita is nu in balbezit. Keita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Massongo probeert de bal met de borst te controleren. Saar rent richting de bal. Saar speelt de bal door. Keita is nu in balbezit. Keita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
darou salam - marcos manda 0:2

77e minuut.
Souleymane Fall geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fouque met de inworp. Saar is nu in balbezit. Saar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Saar passt de bal zonder na te denken. Fouque bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouque geeft een lange en hoge pass. Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darou salam 47%, marcos manda 53%.
darou salam - marcos manda 0:2