Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les crocodile Casa sport
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Mane bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya onderschept slim de pass. Diop rent richting de bal. Diop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les crocodile - Casa sport 0:1

31e minuut.
Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Daffé rent richting de bal. Ba maakt een afschuwelijke overtreding. Ba krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Man rent richting de bal. Lopez verovert de bal door een tackle van achteren. Lopez passt de bal met de wreef. Diop rent richting de bal. Diop draait met de bal, schiet en ... A`dara bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les crocodile 57%, Casa sport 43%.
les crocodile - Casa sport 0:1

51e minuut.
Djigo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ndau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latyr rent richting de bal. Latyr geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Collange passt de bal met de wreef. Ba heeft problemen om de bal te vangen. Ba passt de bal zonder na te denken. Diompy is nu in balbezit. Diompy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kane Sy probeert naar een medespeler te passen. Kane Sy heeft problemen om de bal te vangen. Kane Sy passt de bal in één keer door. Diop rent richting de bal. Diop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ndau met een snelle inworp. Kane Sy controleert de bal met de borst. Kane Sy passt de bal met de wreef. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doumbiya rent richting de bal. Doumbiya speelt de bal door. Diop is nu in balbezit. Diop schiet op doel. ibn Mandione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les crocodile 63%, Casa sport 37%.
les crocodile - Casa sport 0:1