Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dieuppeul fc cheikh fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Niang geeft een lange en hoge pass. Gregoire Diop kopt de bal weg. Sissoko heeft problemen om de bal te vangen. Sow Fall is nu in balbezit. Sow Fall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gning rent richting de bal. Gning geeft een lange en hoge pass. Lamine Diarra rent richting de bal. Yoro Diallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoro Diallo haalt uit met een fantastische trap. Pam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dieuppeul fc - cheikh fc 1:0

20e minuut.
Ly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ousseynou Mbengue kopt de bal weg. Yoro Diallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoro Diallo draait met de bal, schiet en ... Pam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Yoro Diallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïdara onderschept slim de pass. Aïdara geeft een lange en hoge pass. Gregoire Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregoire Diop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sow Fall passt de bal met de wreef. Tjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gning onderschept slim de pass. Sow Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow Fall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dieuppeul fc - cheikh fc 1:1

42e minuut.
Tjan geeft een hoge lob. Daar is Ly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregoire Diop speelt de bal door. Ousseynou Mbengue is nu in balbezit. Ousseynou Mbengue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dieuppeul fc 49%, cheikh fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dieuppeul fc - cheikh fc 1:1

78e minuut.
Dia is nu in balbezit. Dia met een sublieme pass. Sow Fall rent richting de bal. Sow Fall passt de bal in één keer door. Gassama geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niang zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tjan is nu in balbezit. Tjan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dieuppeul fc - cheikh fc 1:2

87e minuut.
Sissoko is nu in balbezit. Sissoko met een sublieme pass. Mendy met een sublieme pass. Acogny rent richting de bal. Acogny geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mendy kopt de bal weg. Gning bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow Fall begaat een overtreding. Sow Fall krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dieuppeul fc 61%, cheikh fc 39%.
dieuppeul fc - cheikh fc 1:2