Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cheikh fc dieuppeul fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 13.2
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Yoro Diallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendy is nu in balbezit. Yoro Diallo is nu in balbezit. Ousseynou Mbengue rent richting de bal. Ousseynou Mbengue draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Sambaba trapt de bal weg van het doel. Ousseynou Mbengue kopt de bal weg. Daar is Konaté, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoro Diallo onderschept slim de pass. Yoro Diallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cheikh fc - dieuppeul fc 0:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aïdara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konaté bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousseynou Mbengue verovert de bal door een tackle van achteren. Ousseynou Mbengue geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sow Fall onderschept slim de pass. Moussa Faye is nu in balbezit. Sow Fall schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sow Fall naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Tjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjan schiet op doel. Moussa Faye kopt de bal weg. Tjan rent richting de bal. Tjan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cheikh fc 51%, dieuppeul fc 49%.
cheikh fc - dieuppeul fc 0:1

58e minuut.
Lamine Diarra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gregoire Diop met de inworp. Ousseynou Mbengue rent richting de bal. Ousseynou Mbengue haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pam werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lamine Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoro Diallo verovert de bal door een tackle van achteren. Yoro Diallo draait met de bal, schiet en ... Pam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Konaté heeft problemen om de bal te vangen. Yoro Diallo rent richting de bal. Konaté maakt een afschuwelijke overtreding. Konaté krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Sambaba rent richting de bal. Yoro Diallo verovert de bal door een tackle van achteren. Ousseynou Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousseynou Mbengue draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Sambaba geeft de bal voor. Ousseynou Mbengue is nu in balbezit. Ousseynou Mbengue met een sublieme pass. Yoro Diallo is nu in balbezit. Yoro Diallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cheikh fc 46%, dieuppeul fc 54%.
cheikh fc - dieuppeul fc 0:1