Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cheikh fc book jom
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Gueye is nu in balbezit. Gueye haalt uit met een fantastische trap. Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gueye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cheikh fc - book jom 0:1

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Mendy de bal onder controle te krijgen. Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gueye onderschept slim de pass. Gueye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cheikh fc - book jom 0:2

24e minuut.
Pam trapt de bal weg. Mendy kopt de bal weg. Thiandoum heeft problemen om de bal te vangen. Diaher onderschept slim de pass. Diaher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendy geeft een hoge lob. Daar is Mbodj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tjan rent richting de bal. Tjan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cheikh fc 51%, book jom 49%.
cheikh fc - book jom 0:2

60e minuut.
Acogny geeft een hoge lob. Niang kopt de bal weg. Mendy heeft problemen om de bal te vangen. Diaher rent richting de bal. Diaher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kabo passt de bal in één keer door. Thiandoum heeft problemen om de bal te vangen. Diaher begaat een overtreding. Diaher krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Diaher is nu in balbezit. Diaher met een sublieme pass. Daar is Kabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tjan is nu in balbezit. Tjan draait met de bal, schiet en ... Korr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Barry speelt de bal door. Gueye is nu in balbezit. Gueye passt de bal in één keer door. Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gueye draait met de bal, schiet en ... Pam bokst de bal weg.

81e minuut.
Keita met een snelle inworp. Barry is nu in balbezit. Barry geeft de bal voor. Gueye rent richting de bal. Gueye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cheikh fc - book jom 0:3

87e minuut.
Klungelig pakt Keita de bal. Niang rent richting de bal. Keita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keita krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cheikh fc 53%, book jom 47%.
cheikh fc - book jom 0:3